Seclan mukana Alihankintamessuilla 2024

Mitkä ihmeen Alihankintamessut?

Alihankintamessut järjestetään 1.–3.10.2024 ja se on Suomen johtava teollisuuden tapahtuma ja Euroopan suurin alihankintateollisuuden messutapahtuma.

Alihankinta esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia. Kokonaisuus antaa osallistujille teollisuuden alan uusimmat innovaatiot ja ajankohtaisimmat aiheet.

Tänä vuonna tapahtuman teemana on suureen suosioon noussut tekoäly ja miten sitä voidaan hyödyntää liiketoiminnassa. Ohjelma on täynä mielenkiintoisia puheenvuoroja ja uutta tietoa on varmasti luvassa. Koko tapahtuman ohjelman näet täältä: https://www.alihankinta.fi/fi/kavijalle/#tab-program

NIS2-direktiivi ja paikallinen tekoäly

Seclan on jälleen mukana messuhuumassa ja meidät löytää D-hallissa sijaitsevalta Tuote- ja palvelukadulta, osastolta D 10.

Olemme keskustelemassa erityisesti NIS2-direktiivistä ja siihen varautumisesta. Mukana keskustelemassa on myös IODO Oy, joka on tiedolla ohjaamisen asiantuntija.

Tämän lisäksi messujen teemaan liittyen haluamme tuoda esille paikallisia tekoälyratkaisuja ja sen hyötyjä liiketoiminnalle.

Jos nämä aiheet herättävät mielenkiinnon tai ovat ajankohtaisia yrityksellenne, niin pistäydy juttelemassa. Meitä seclanilaisia saa tulla morottaan myös, vaikka meidän löpinät ei yhtään kiinnostaisi.

Tervetuloa Alihankintamessuille, nähdään siellä!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Autamme mielellämme jos sinulla on jotain kysyttävää.